Siirry suoraan sisältöön

3 askelta yrityslainan hakemiseen

  • tehnyt

Vaihe 1: Tutki rahoitusvaihtoehtojasi

Ensimmäinen askel on selvittää, mitä lainanantajia on saatavilla, määrittää, mikä lainanantaja voisi sopia parhaiten yrityksellesi, ja hankkia ennakkokelpoisuus. Ennakkokelpoisuus voi auttaa sinua päättämään lainasummasta, joka sopii teille molemmille, tämä on tärkeää erityisesti jos on tarkoitus hakea suuri yrityslaina pankista..

Kannattaa ehkä aloittaa SBA:n hyväksymän lainakumppanin kanssa, joka tarjoaa alhaisia korkoja, joustavia ehtoja ja yksinkertaisia takaisinmaksuaikatauluja, jotta sinun ei tarvitse hankkia vakuuksia tai käyttää henkilötakauksia. SBA:lla on myös resursseja pienyrityksille, jotka etsivät vaihtoehtoisia pääomalähteitä, kuten joukkorahoitusvaihtoehtoja.

Small Business Administration -verkkosivusto tarjoaa resursseja mikrolainoista, avustuksista ja riskipääomarahoituksesta.

Pankkiirisi voi auttaa selittämään, miten erityyppiset lainat toimivat, kuinka ne lisäävät pankin, verkkopankin ja mobiilipankin suosittelutietoja sekä tarjoaa ajantasaista tuotetietoa.

Vaihe 2: Tarkastele rahoitusvaihtoehtoja

Aloita tarkastelemalla yrityksesi olemassa olevia lainanantajia, määrittelemällä sinulle sopiva lainanantaja ja hankkimalla ennakkokelpoisuus. Esikarsinta auttaa sinua määrittelemään, kuinka paljon rahaa yrityksellesi sopii

Saatat haluta aloittaa SBA:n hyväksymän lainakumppanin kanssa, joka tarjoaa alhaisempia korkoja, joustavia ehtoja ja yksinkertaisia takaisinmaksusuunnitelmia, jotta sinun ei tarvitse hankkia vakuuksia tai käyttää henkilötakauksia. SBA:lla on myös resursseja, kuten joukkorahoitusvaihtoehdot ja riskipääomat.

Small Business Administration -verkkosivusto tarjoaa resursseja mikrolainoista, avustuksista ja riskipääomarahoituksesta.

Pankkiirisi voi auttaa sinua ymmärtämään erityyppisten lainojen ominaispiirteet sekä miten ne vaikuttavat pankin, verkkopankin ja mobiilipalvelun suositukset sekä tarjoaa ajantasaista tuotteiden tietoja.

Vaihe 3: Valitse lainasumma

Valitse lainasumma, joka sopii yrityksellesi ja ottakaa käyttöön kestävien varojen jatkuva tilanneanalyysi. Kestävät varamme ovat pankkiiriosaston kuluessa hyödyllisiä apuneuvoja alhaisempaan riskiin. Pankkiirit myös seuraavat uusimpia menetelmiä alhaisempiin riskiin, jotka voivat auttaa sinua arvioimaan paremmin lainasummia.

Kestävien varojen tilanneanalyysi auttaa sinua määrittelemään, milloin yrityksesi tarvitsee rahaa seuraavaksi ja kuinka paljon ne todennäköisesti tuovat takaisin. Kun ymmärrät hyvin, missä mennä pitkin matkaa, tiedettyjen tulojen ja odotettujen ennusteiden avulla voidaaarvioida, mikä olisi oikea lainasumma yrityksellesi.

Small Business Administration -verkkosivusto tarjoaa resursseja tietoa maksuhäiriöistä ja siitä, kuinka ne voivat vaikuttaa pankin suosituksiin.

Pankkiirisi voi auttaa sinua arvioimaan lainasumman, joka on sopiva yrityksesi ja harkitsee mahdollisia rahoitusratkaisuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *